Caroline Polachek annoncerer nyt album og deler single – lyt til ‘Welcome To My Island’

Caroline Polachek annoncerer nyt album og deler single – lyt til ‘Welcome To My Island’
Caroline Polachek. (Foto: PR)

Caroline Polacheck har de seneste år slået fast, at hun er en af tidens mest interessante popmusikere med soloalbummet ‘Pang’ samt en stribe stærke singler, og hun har overbevist på livefronten med en af de bedste koncerter på årets Heartland Festival.

Men den amerikanske musiker har faktisk ikke udgivet vildt meget musik siden ‘Pang’ fra 2019. Kun en håndfuld solosingler er det blevet til. Det ændrer sig dog meget snart.

Caroline Polachek har således netop annonceret, at hendes kommende album ‘Desire, I Want To Turn Into You’ udkommer på Valentinsdag: Den 14. februar 2023.

Polachek har samtidig udgivet singlen ‘Welcome To My Island’. Det nummer er en boblende popsang, der blandt andet er lavet med produceren Dan Nigro, som før har lavet musik med Olivia Rodrigo.

Den netop udgivne single vil være at finde på det kommende album, og det samme vil de tidligere udgivne numre ‘Billions’, ‘Sunset’ og ‘Bunny Is A Rider’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af