Du har hørt om nepo babies – men hvad med »nepo daddies«?

Du har hørt om nepo babies – men hvad med »nepo daddies«?
Robert Grant og datteren Lana Del Rey. (Foto: Marc Piasecki/Getty Images)

»Jeg glæder mig over at være den første nepo daddy«.

Sådan lyder det fra Lana Del Reys far, Robert Grant, i et nyt interview med GQ, hvor Grant var forbi for at promovere sin nye musik.

Om to uger udgiver 69-årige Grant nemlig sit debutalbum, ‘Lost at Sea’, som tæller to gæsteoptrædener fra datteren Lana Del Rey samt produktioner fra Reys faste samarbejdspartner, stjerneproduceren Jack Antonoff.

Det har – forståeligt nok – fået folk til at trække nepo baby-kortet. Eller nepo daddy-kortet, som det vel ret beset hedder, når det er faren, der nyder godt af datterens berømmelse, og ikke omvendt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grant virker dog ikke til at skamme sig over sine nepotistiske fordele.

»Nepo daddy-tingen, den elsker jeg. Forhelvede, jeg sælger jer gerne hatte, t-shirts og muleposer, I siger bare til«, udtaler han blandt andet i interviewet med reference til sin spritnye nepo daddy-merchkollektion.

Så værsågod, folkens: Her er verdens første nepo daddy. Og han er stolt af det.

Grants debutalbum udkommer 9. juni og følger i hælene på Lana Del Reys niende album, ‘Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd.’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af