Artigeardit dukkede ikke op til sit eget musikvideoshoot – men de optog videoen alligevel

Artigeardit dukkede ikke op til sit eget musikvideoshoot – men de optog videoen alligevel
Artigeardit til EchoPrisen. (Foto: Lasse Lagoni/ TV 2)

Artigeardit har netop annonceret, at han udgiver en ny single på fredag med titlen ‘Stadig Selvfølgelig’ – med en musikvideo, der lader til at blive en stor attraktion i sig selv.

På Instagram har Artigeardit delt en teaser for musikvideoen, hvor filmholdet panisk står på settet og venter på rapperen, der aldrig dukker op.

»Det er ottende gang«, lyder det smådesperat. Så filmholdet ser sig simpelthen nødsaget til at optage videoen uden Artigeardit.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kommentarfeltet kan man læser flere journalister og medier, der beretter om, at de også har oplevet, at Artigeardit ikke altid dukker op til sine aftaler, så måske det ikke bare er et PR-stunt.

Musikvideoen bærer dog et klart slægtskab med Young Thugs ‘Wyclef Jean’-video, hvor det samme skete, hvilket også bliver bemærket i kommentarfeltet:

»Wyclef Jean ringede, de vil gerne have deres musikvideoidé tilbage«, skriver en bruger, hvortil Artigeardit svarer: »Ring tilbage og sig, de skal lukke røven«.

Artigeardit har over de seneste uger delt to singler, ‘Spåkone‘ og Sivas-samarbejdet ‘Jeg ka li hvordan du gør det’. De kommer i kølvandet på Ardit-hovedværket ‘Længe leve’, der fik seks stjerner her på siden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af