Shop med omtanke

Mikey Estrada lever af at indrette andres hjem – her er tre ting fra hans eget, han elsker

Han er kun 23 år, men Mikey Estradas cv bugner allerede imponerende med titler som fotograf, designer og indretningsarkitekt. Vi bad ham vise nogle af sine designermøbler.
Mikey Estrada lever af at indrette andres hjem – her er tre ting fra hans eget, han elsker
Mikey Estrada elsker design. (Foto: Mikey Estrada)

Selvom han efterhånden har kaldt København sit hjem i nogle år, er der noget umiskendelig amerikansk over Mikey Estrada. Både i det ru og rumlende amerikansk-engelsk, han taler, og i hans gennemførte og lettere over-the-top stil.

Hvis du har set ham – måske i en af vores street style-reportager – så ligner han den type, der ville få designeren Hedi Slimane til at føle sig stolt over sin indflydelse. Stramme jeans eller jakkesæt, cowboystøvler, store bæltespænder.

Egentlig startede han som fotograf i modeverdenen, hvor han fik en fod indenfor igennem modebutikken 424 i Los Angeles og streetwear-influenceren Ian Connor. I dag – stadig som blot 23 år gammel – bruger Mikey Estrada også sin æstetiske sans i sit tøjmærke Garçons Infideles og til at indrette og style hjem for private kunder og magasiner. Senest har han været med til at rebrande designfirmaet Louise Roe.

Mikey Estrada i sin stue. (Foto: Privat)

Hans hjem afspejler selvfølgelig designinteressen, og han har efterhånden samlet på møbler i fire-fem år.

»Mange spørger, hvordan jeg har råd til det. Jeg arbejder hårdt, men det startede også, da min kone og jeg boede i Malmø, hvor vi prøvede at finde designerting brugt og solgte dem videre. Det er sådan, jeg har fundet mange ting«, fortæller han.

Som flere ting i hans hjem afslører, så går han mere op i æstetik end i funktionalitet

»På nær min sofa så ser de fleste ting herhjemme ukomfortable ud. Jeg er bare vild med mærkelige ting«, siger han.

»Hvis jeg ser noget, jeg kan lide, så vil jeg købe det og finde en måde at bruge det på. For mig handler det mere om udseendet end om komfort. Ting skal bare se så godt ud, at jeg føler mig inspireret«.

Mikeys A.J. Iverson-sofa. (Foto: Mikey Estrada)

A.J. Iverson-sofa

»Den er lavet af lammeskind. Jeg ledte efter den i flere år. Jeg blev ret betaget af lammeskind, og nu bruger jeg det ofte i mit arbejde. Det reflekterer også min stil og personlighed. Den er lidt for meget – lidt klodset og tung.

Jeg har også boet i Sverige, og i Stockholm er der en møbelbutik, der hedder Dusty Deco. Ejeren havde den samme sofa. Det inspirerede mig til at prøve at finde en. Det tog mig et par år, før jeg fandt den.

Jeg har tre hunde, så jeg sørger altid for at have et uldtæppe over den. Men det gode ved lammeskindet er også, at det nogle gange lader til at afvise snavs. Det kommer ikke helt ind i den. Det kommer selvfølgelig an på, hvad det er. Hvis det er vin, så er du på den«.

Mikeys Too Good-stol. (Foto: Mikey Estrada)

Too Good-stol

»Den reflekterer også min stil. Jeg er meget inspireret af art deco for tiden. Jeg kan godt lide sjove former og looks. Jeg kan godt lide mærkelige ting.

Lige nu er jeg er også på udkig efter ting fra nye designere, som jeg tror vil holde i lang tid, og som passer til mine andre ting derhjemme – og det gælder blandt andre Too Good«.

Mikeys Jonas Bohlin-magasinholder. (Foto: Mikey Estrada)

Jonas Bohlin-magasinholder

»Jeg har altid elsket hans ting. Han laver vilde og funky møbler, og han har inspireret min måde at se former på. Jeg vidste slet ikke, at møbler kunne se sådan ud, før jeg opdagede ham«.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af