50 Cent genopliver MTV Cribs på et hostel i Barcelona

»Get rich or die tryin’«. En filmtitel og livsmantra for mange affødt af selveste Hr. Curtis Jackson aka. 50 Cent. Siden mantraet opstod, har 50 Cent dog selv ramt lidt af en økonomisk tørkeperiode. Det er vist noget med nogle fejlslagne investeringer, en lidt for overdådig livsstil og falske penge. 50 Cent er i hvert fald efter alt at dømme rimeligt presset på den front.

Det er der heldigvis råd for. Rådet er reklamer. For Hostelworld. Og hostellivet passer heldigvis perfekt sammen med den 40-årige rappers mere sparsommelige livsstil. Man får både crib, cars, pools og jewelspå et hostel, men tilmed på et stramt budget.

Meget kan man sige om 50 Cent, men det er sgu da selvironi. Eller også er ‘die trying’-delen af førnævnte mantra rettere blevet en henvisning til Fittys hensygnende selvrespekt.

Læs også: 50 Cent ydmyger på Twitter en “skæv lufthavnsmedarbejder”: Han viser sig at have social angst

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af