De ti teknisk bedste interaktive musikvideoer med The Streets, Santigold og Wiz Khalifa

De ti teknisk bedste interaktive musikvideoer med The Streets, Santigold og Wiz Khalifa

2016 er spået som det år, hvor virkelighedsforstærkende teknologier som Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) for alvor bryder frem. De to teknologier, der kort fortalt kombinerer den fysiske verden med den virtuelle verden, har været kendte begreber i efterhånden mange år, men grundet høje omkostninger og en teknologi, der ikke helt har været klar, er de ganske enkelt endnu ikke brudt igennem.

Mens vi fortsat venter på det helt store gennembrud for teknologien, kan vi dog skele til musikindustrien, der igennem flere år har leget kreativt med de virtuelle virkemidler. Interaktive musikvideoer er en alletiders måde for kunstnere at få skabt noget hype omkring deres udgivelse. Særligt i en tid, hvor der ikke på samme måde er en naturlig plads til musikvideoer, som dengang MTV rent faktisk spillede musik.

Vi har samlet de 10 bedste eksempler på interaktive musikvideoer – fra 360° video til Google Streetview-integration.

Bemærk: Mange af musikvideoerne kræver Google Chrome.

Wiz

 

10. Wiz Khalifa – ‘Staying Out All Night’

Wiz Khalifa har med videoen til nummeret ’Staying Out All Night’ lavet en ‘choose your own adventure’-baseret video, hvor der er skruet pænt op for alkoholforbruget og feststemningen.

Her har seeren indflydelse på hændelsesforløbet. Wiz genoplever sin bytur ved at se billeder igennem på sin smartphone, og det er her, seeren får indflydelse på, hvordan den vilde aften i byen forløber. Er du i humør til en bytur, så tag Wiz og hans co-star i videoen, skuespiller Tia Carrere, under armen og begiv dig ud i nattelivet – lige HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af