Fænomenal spoof: I ‘Drive 2: The Uber Years’ er elitebilisten tydeligvis stadig på røven

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når Nicolas Winding Refn nu ikke selv har annonceret en efterfølger til ‘Drive’, så må internettet jo gøre det for ham. Det sker i form af denne vanvittigt præcise spoof. Ikke alene er stemningen ramt på kornet, det er jakken, soundtracket og Ryan Gosling-lookaliken også.

Okay, så det er måske lige knap så actionspækket at lade ‘Drive’s hovedperson agere Uber-chauffør, men ikke desto mindre er han en lige så presset mand, som i originalmaterialet. Det er selvfølgelig også klart, når man skal arbejde 50 timer om ugen, leve væsentligt under mindsteløn og køre med de værste passagerer i verden.

Læs også: Tumblr udskifter våben med selfiesticks i ‘Indiana Jones’, ‘Inglourious Basterds’ og ‘Deer Hunter’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af