Game of Puns: Får vi nogensinde punchlinen på Tyrions joke?

Game of Puns: Får vi nogensinde punchlinen på Tyrions joke?
Han har ventet på at fortælle punchlinen siden sæson 1. Vi venter lidt endnu. (Foto: HBO)

Som altid er der spoilere i hoved og røv i det følgende.

Godt nok rullede der adskillige hoveder i denne uges afsnit af ‘Game of Thrones’, ‘No One’. Begge Clegane-brødrene bidrog eksempelvis med deres del til seriens ansigtsbank. Men selvom Cersei så kålhøgent tilvalgte volden, var kampscenerne mestendels sparet væk til fordel for den langt billigere dialog.

Nå, Blackfish skal have sit livs sidste sværdkamp. Den cutter vi lige ud. Drogon vender tilbage til Meereen og deler øretæver ud. Det behøver seerne da ikke at se. Arya og The Waif bygger op til det endelige opgør hele sæsonen har peget henimod. Cut.

Internettet havde også sat forhåbningerne op til to festlige genforeninger i serien – ingen af hvilke blev til noget.

ep58-ss08-1920
(Foto: HBO)

Om Søskendekærlighed

Ikke desto mindre bød afsnittet på stærke scener. Blandt andet meningsudvekslingen mellem Jaime Lannister og Edmure Tully slog gnister. Den var lang og handlede meget om søstre, men den kan sagtens kortes ned til følgende:

qudzFhl
(Foto: lastik2 / Imgur)

Deraf fulgte en meget lidt actionpræget overtagelse af Riverrun. Hvad Jaimes mål i denne sæson nu er, er svært at sige. Måske var det bare endnu en vild gåsejagt som i sidste sæson. Oh, well.


ep58-ss04-1920
Var det et sidste farvel for det umage par her? (Foto: HBO)

Tyrions joke

Tyrion har i denne sæson fået æren af at være den karakter, der står fuldstændig stille. Det kom bedst til udtryk i går under joke-scenen, der føltes lige så ligegyldig som icebergsalat i pitabrød. I vanlig Imp-stil gik han og bællede sprut og insisterede på at andre gjorde det samme.

Sprut og jokes går hånd i hånd og da han forsøger at tvinge hans stivnakkede gæster til at deltage i løjerne, har nogle årvågne seere måske bidt mærke i en bemærkelsesværdig gentagelsel. Tyrion starter nemlig med at fortælle ‘æsel og bikage’-joken, som han tidligere har forsøgt, da han helt tilbage i sæson 1 skal tilstå sine synder i The Eerie.

Det fik Reddit til at indlede en længere diskussion om, hvad jokens punchline mon er. Lad os bare sige, at samtalen lynhurtigt drejer sig ind på honningens sødme og det engelske ord for æsel (Hint: Det er ikke donkey).

TyrionJoke1

(Foto: Reddit)
(Foto: Reddit)

Og traditionen tro kørte det også lidt ud af en tangent:

TyrionJoke2
(Foto: Reddit)

Det store spørgsmål er, om vi nogensinde får punchlinen. For Tyrion begyndte at tale om sine pensionsplaner, om at eje en lille vingård med den fineste oversøiske drue – kun til ham og vennerne. Nærmere betegnet det ultimative ‘Game of Thrones’-merchandise.

Sæt det her i produktion, nu:

Errqs9c
(Foto: skulburn / Reddit)
nsuZJtB
(Foto: DOG-ZILLA / Reddit)

Evt. kunne han fedte en enkelt øl ind i sortimentet, til de der foretrækker humle. Han har trods alt ikke synderligt mange venner tilbage.

dHBzRT1
(Foto: FistyGorilla / Reddit)

Pensionsplaner skal man dog aldrig tale om i ‘Game of Thrones’ – så ved man, der sker noget forfærdeligt. Straks efter var der da også hundredvis af krigsskibe i bugten og ild i byen, mens Drogon vendte hjem (cut!). Fremtiden ser stadig en anelse sort ud for den aspirerende vinbonde. Få nu fortalt den joke, inden det er for sent.

got-6qQ05obhm2GwdvZBjavH9A
I’m a motherfucking I.M.P.

ep58-ss10-1920
(Foto: HBO)

The Waifinator

Efter Arya Starks lille faglige møde med den rare gamle dolkedame i sidste uge var hun så heldig at få lidt hjælp fra en gammel ven på teatret, der mirakuløst kan lappe hende sammen på ingen tid. Fanderme heldigt. Talisa Stark døde af samme stiksår på cirka to minutter under det Røde Bryllup, men Arya er klar til at rende om kap, efter hvad vi formoder er nogle timer i sygesengen.

Men det passer meget godt med, at Waif-y kunne få lov til at shine som iskold robotmorder med løbestil à la Terminator T-1000 i ‘Terminator 2’.

View post on imgur.com

Todays episode of Game of Thrones

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som det sig hør og bør med en Terminator kan de infiltrere og efterligne mennesker af kød og blod. Det er gået op for en forfærdet Imgur-bruger:

(Foto: mplewis / Imgur)
Ligheden er ikke slående, men der er tale om en snigmorder, der kan antage alle ansigter – frygten er begrundet. (Foto: mplewis / Imgur)

Heldigvis resulterede hele miseren i denne fede kampscene.

My favorite fight scene from game of thrones

Get it?

Enten har de skudt hele budgettet af teaterblod af på næste uges episode ‘Battle of The Bastards’. Eller måske er bagtanken, at man bare må tænke sig til de fede scener – du ved, som i bøgerne. I så fald bliver det en sløv omgang i næste uge.

Læs også: Game of Puns: Glem ‘all men must die’ – nu hedder det ‘no men can die’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af