Bang & Olufsen 4K-TV hylder det klassiske look, omfavner ny teknologi

Bang & Olufsen 4K-TV hylder det klassiske look, omfavner ny teknologi

Bang & Olufsen er for mange ensbetydende med det bedste, dansk design kan byde på lige nu. BeoVision 14, B&Os nyeste fjernsyn, fortsætter traditionen med rene linjer og en posefuld goodies til den tekniske orienterede forbruger.

BeoVision 14 er et 4K Ultra HD-TV der kan fås med 40” eller 55” LED-baseret LCD-skærm. Fjernsynet er bygget til at give den optimale oplevelse både på billede- og lydsiden med software baseret på Android TV-platformen.

Det integrerede Google Cast-teknologi lader fjernsynet tale sammen med din mobil eller tablet, så du kan streame film, foto og musik direkte. Android giver desuden adgang til en lang række webbaseret indhold og apps.

Fjernsynet er integrerbar med andre B&O produkter gennem BeoLink Multiroom, et trådløst netværk der lader dig styre din musik i hele huset. I samme ombæring kommer BeoVision 14 med ny fjernbetjening – en opdateret udgave af BeoRemote One med programmerbare knapper til hurtig styring af billede og lyd.

BeoVision 14 kan enten vælges med justerbar gulvstand, vægophæng eller med faststående staffelistand. Trælamellerne på frontpartiet kan desuden bestilles beklædt med stof, så fjernsynet passer ind i indretningen.

Bang & Olufsen butikker forhandler BeoVision 14 fra 49.890 kr.

BVi14-16ET-Lo6BVi14-16ET-Lo17BVi14-16XX-Me02

Læs også: Fem gode laptops til studiestart: Den billige, den smarte og den bedste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af