Libratone lancerer en revolutionerende serie høretelefoner med støjreduktion

Libratone lancerer en revolutionerende serie høretelefoner med støjreduktion

Danske Libratone lancerer i dag Q Adapt høretelefoner som næste produkt i deres musikalske sortiment. Bedst kendt for deres højtalere, fører Libratone nu deres look og innovative teknologier over til både In-Ear og On-Ear høretelefoner.

Q Adapt serien består af to modeller: In-Ear høretelefoner, der er specialbygget til iPhone og iPad med Lightning Porten og On-Ear modellen, der kan forbindes til alle Bluetooth-enheder.

Libra_headphones24132-LOW

 

Begge er udstyret med CityMix – en ny teknologi der giver justérbar støjreduktion. CityMix er skræddersyet til at give brugere den bedste lydkvalitet og samtidig sikre, at de ikke lukker den travle by helt ude. Fuld støjreduktion egner sig ikke altid til en travl by, og et højere lydniveau sikrer ikke automatisk en bedre oplevelse.

Libratones nye Q Adapt In-Ear høretelefoner er blandt nogle af de første i verden med Lightning Port-stik. Ved at anvende Lightning Port – eller ladestikket om man vil – i iPhone og iPads bliver det muligt at sende en klar, digital lyd og samtidig undgå at have en batteriboks hængende på ledningen, som typiske In-Ear høretelefoner med støjreduktion har.

Libra_headphones24144-LOW

 

Adapt In-Ear høretelefoner fås i fire farver: Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black og Rose Pink. Ergonomiske gummi-ørestykker medfølger i tre forskellige størrelser for at sikre maksimal komfort.

Libratones On-Ear trådløse høretelefoner forbindes via Bluetooth. Gennem et touch-panel styres CityMix, playback og opkald. Det er også via touch-panelet, du styrer Libratones unikke Hush-funktion. Med Hush-funktionen kan dæmpe lyden og fjerne den aktive støjreduktion, så du kan høre omgivelserne uden at tage høretelefonerne af. Når du tager høretelefonerne af pauses musikken automatisk, da høretelefonerne er udstyret med sensorer.

Libra_headphones23393-LOW

 

Høretelefonerne er desuden udstyret med Bluetooth+1, så to brugere med Q Adapt kan dele musik fra samme enhed. Høretelefonerne fås i tre farver: Elegant Nude, Cloudy White og Stormy Black. Et analogt kabel medfølger som backup, hvis Bluetooth ikke er tilgængeligt.

Q Adapt kan forudbestilles hos Libratone fra september og vil være i butikkerne i løbet af oktober. Den vejledende udsalgspris for In-Ears er 1.399 kroner og 1.899 kroner for On-Ears.

Læs også: Bang & Olufsen præsenterer to streaminghøjtalere med unikt design

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af