Kæmpeændring i Instagram: Nu kan du dele hele albums

Kæmpeændring i Instagram: Nu kan du dele hele albums

Instagram er under hastig forandring for tiden. Først introducerede Facebook den blatante Snapchat-kopi Instagram Stories, der lige nu ser ud til at trække brugere fra Snapchat. Nu er turen så kommet til selve billeddelings-mediets kerneprodukt.

Fremover kan du nemlig dele hele albums fremfor blot et enkelt billede. Op til ti billeder og videoer ad gangen kan samles og deles som en post, hvor du swiper mellem billederne. Du ser kun første billede i galleriet, mens tre blå prikker indikerer, at der er tale om et galleri. Du deler flere billeder ved at markere dem fra din kamerarulle i appen og kan redigere dem samlet eller hver for sig. I øjeblikket virker det kun til det kvadratiske format.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Multiple Photos and Videos in One Post on Instagram from Instagram on Vimeo.

Selvom det ikke umiddelbart kommer til at ændre afgørende ved måden, du ser dit feed på, er det et tydeligt opgør med Instagrams grundfilosofi om, at dele de smukkeste, særligste (og bedst redigerede) øjeblikke af livet. Nu kan du dele revl og krat. Instagrams grundlægger og direktør Kevin Systrom har udtalt, at det er et led i at omdanne Instagram til en tjeneste, hvor man deler alle aspekter af livet og ikke kun highlights.

Læs også: Internettet studser over Kanye West og Kim Kardashians armodige æstetiske udtryk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af