Septembers bedste spiltrailers: ‘Red Dead Redemption 2’ overskygger alt

Septembers bedste spiltrailers: ‘Red Dead Redemption 2’ overskygger alt

Her ved udkanten af september, ligner det en måned, der ikke bød på særligt mange spændende nye spiltrailers, men til gengæld sparkede igennem med dem, der var.

Og lad det bare være sagt med det samme: Én spiltrailer, der landede så sent som i går, er løbet med al opmærksomheden:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Red Dead Redemption 2’

Rockstar Games har haft sine fans i et jerngreb i årevis efterhånden. Siden ‘Red Dead Redemption’ udkom i 2010, har fans higet efter mere af western-versionen af ‘GTA’ og de krummer, vi har fået i form af rygter, stills og siden en mini-trailer, er intet sammenlignet med traileren herover.

Men i går kom der endelig (lidt) kød på knoglerne. Nu ved vi, at ‘Red Dead Redemption 2’ er en prequel-historie, der foregår før Marston får sin frelse i ‘Red Dead Redemption’. Det er essentielt for forløberens setting, der havde den dirrende fornemmelse af en æra i sine sidste dage.

I ‘Red Dead Redemption 2’ følger vi Arthur Morgan fra Van Der Linde-banden, der også spillede en rolle i 1’eren. Nogle af karaktererne vender tilbage, herunder Morgan, der både i det første spil og i traileren her er en skurk uden særligt mange positive sider. Det bliver interessant at udforske, om han over hovedet kan komme i nærheden af en frelse med den profil.

Derudover ligner det en meget større og mere omfattende verden, der blandt andet introducerer bue og pil, bjørne og krokodiller og muligheden for at holde to våben.

Rygterne går i øvrigt på, at man kan spille flere karakterer, som i ‘GTA IV’. Vi er klar til at gå i hi frem til foråret.

Hvornår: I foråret 2018.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Call of Duty: WWII’

Anden Verdenskrig vil have evig appel: Det er den ultimative krig, som selv den bedste digter ikke ville kunne skrive bedre. Den rummer så uendeligt mange tragiske, voldsomme og forstyrrende historier, at den vil blive vendt igen og igen og igen til evig tid – også i populærkulturen.

Derfor er det også kærkomment, at Activision tager deres trofaste fans med tilbage til den ultimative krig og deres egne rødder. I ‘WWII’ følger vi en amerikansk soldat, der bliver landsat i Normandiet på D-Dag og derfra finder sig selv med tyske kugler om ørerne i nogle af krigens mest ikoniske slag.

Det tegner til at blive en ny klassiker i ‘Call of Duty’-serien.

Hvornår: 3. november.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Left Alive’

Det er vitterligt ikke alverden, man kan udlede af den første mini-trailer for ‘Left Alive’ og den forløbende teaser, men alligevel er det lykkedes Square Enix endnu engang at fange vores udelte opmærksomhed.

Vi ved, det bliver en survival action shooter, der er udtænkt af erfarne hjerner, der har ‘Armored Core’, ‘Metal Gear’-serien og ‘Ghost In The Shell’ på samvittigheden. Hvis de leverer på den seriøse ‘Metal Gear Solid’-vibe som traileren udsender og samtidig tilføjer noget nyt, så kan der være en stærk ny franchise under opsejling.

Hvornår: Uvist, men i 2018.

Læs også: De bedste spiltrailers fra august introducerer et postapokalyptisk kung fu-spil og genopliver ‘Age of Empires’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af