Se Michael B. Jordan spille tvillinger i traileren til ’Black Panther’-instruktørs nye gyser ’Sinners’

Se Michael B. Jordan spille tvillinger i traileren til ’Black Panther’-instruktørs nye gyser ’Sinners’
Michael B. Jordan i 'Sinners'. (Foto: Warner Bros.)

Ryan Coogler, som står bag ’Black Panther’-filmene og den første ’Creed’, er på vej med en ny film.

Og denne gang disker instruktøren op med et gyserdrama, hvor hans hyppige samarbejdspartner Michael B. Jordan skal spille to roller som tvillingebrødre.

I ’Sinners’ vender de to brødre tilbage til deres hjemby i et forsøg på at lægge deres trælse tilværelser bag sig og få en ny start, men her finder de ud af, at en ondskab lurer i nærheden.

I første trailer får vi en forsmag på de mystiske og skræmmende kræfter, som banker på – dog uden nogensinde at se dem direkte – mens lokale borgere i frygt må samle sig imod dem:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Foruden Jordans to roller består castet blandt andet af Hailee Steinfeld, Jack O’Connell, Delroy Lindo, Wunmi Mosaku og Li Jun Li. Coogler er både instruktør, manuskriptforfatter og producer på projektet.

Jordan var senest aktuel i ’Creed III’, som også var hans instruktørdebut, med Coogler som producer. De to amerikanere søsætter her endnu et kapitel af deres langvarige samarbejde, der startede med Cooglers gennembrudsfilm ’Fruitvale Station’.

’Sinners’ får dansk premiere 6. marts 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af