Trailerpark: Elliphant lod sig distrahere under kaotisk klubfest

Trailerpark: Elliphant lod sig distrahere under kaotisk klubfest
Foto: Helena Lundquist

Elliphant fik sin ‘One More’-medsøster Mø til at minde om en forsagt skolepige under det show, hun leverede på Trailerpark torsdag aften: Hæst speedsnakkende og med en dåseøl i sin venstre hånd snublede hun igennem et rastløst set, hvor energien og fandenivoldskheden gjorde indtryk, men desværre også blev kompromitteret af lydproblemer og en lidt for hårdtpumpet monotoni.

Den svenske sangerinde har været på banen i et par år med sin farverige kombination af electropop, reggae og hiphop. I foråret raffinerede hun denne på albummet ‘Living Life Golden’, der gav indtryk af en moden og fokuseret Elliphant, men på Royal-scenen fremstod hun langt mere flakkende – på godt og ondt.

Elliphant var kommet for at feste med medley-udgaver af sangene fra sin tidlige karriere, spædet op med kun enkelte af numrene fra det nye album, og som udgangspunkt var der noget ret charmerende og herligt utrendy over sangerinden, som hun leverede ‘Step Down’ og ‘Look Like You Love It’ med masser af bas, begejstring og attitude.

Det gav dog et lidt blegt indtryk, at Elliphant kun var flankeret af en makker bag en dj-pult, hvorfra backtrack samt flere af hendes vokaler strømmede. Men ærgerligere endnu var det, at der tilsyneladende var uoverstigelige problemer med sangerindens øresnegl. Elliphant følte sig nødsaget til at afbryde både ‘One More’ og ‘Music Is Life’ for at fikse situationen, som hun fremstod ret tynget af – ikke ved at klappe kuet i, men ved at skrue yderligere op for den rablende speedsnack og bodegalatteren, der det ene øjeblik fortalte os, at københavnere ser ekstremt sunde ud, og det næste truede med at, ja, pisse os i ansigtet.

Balladen kulminerede i en langtrukken, baspumpende finale, hvor Elliphant og hendes partner in crime dansede side om side, og selv om Trailerpark-publikummet til dels mødte den kaotiske fest med hænder i vejret og masser af velvilje, efterlod koncerten et indtryk af en sangerinde, der – karismaen til trods – denne aften kæmpede for meget med sine omgivelser.

Læs også: Trailerpark: Tre højdepunkter fra festivalens første dag

Læs også: Street style: Publikum tager afsked med Trailerpark Festival med stil

Elliphant. Koncert. Trailerpark Festival.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af