50 Cent laver Netflix-serie om voldtægtsanklagede Diddy

50 Cent laver Netflix-serie om voldtægtsanklagede Diddy
Diddy, Paris Hilton og 50 Cent i 2007. (Foto: Johnny Nunez/WireImage)

Netflix har netop bekræftet, at de er gået sammen med 50 Cent om en dokumentarserie, der stiller skarpt på de mange anklager mod Diddy. Det skriver Deadline.

Ifølge branchemediet teasede 50 Cent tilbage i maj for Netflix-samarbejdet, hvor han selv indtager rollen som producer – en rolle, han blandt andet har haft succes med på fiktionsserien ‘Power’ og en række spinoffs.

Den nye dokumentarserie instrueres af relativt ukendte Alexandra Stapleton og har endnu ikke en premieredato. Det giver da også god mening, at man først vil følge, hvordan en eller flere kommende retssager mod rapperen med det borgerlige navn Sean Combs vil forløbe.

Siden r’n’b-artisten Cassie Ventura i november sidste år åbent sagsøgte ekskæresten for blandt andet voldtægt, er mange andre stået frem med lignende anklager om seksuelle overgreb, menneskehandel og drugging rettet mod ham.

Rapperen blev i sidste uge arresteret af FBI i New York. Det skete, efter myndighederne i marts ransagede to af hiphopmogulens hjem i henholdsvis Los Angeles og Miami.

Baggrunden for Diddys arrestestation er anklager om gangstervirksomhed, menneskehandel og transport for at facilitere prostitution. Han sidder fortsat varetægtsfængslet, da han er blevet nægtet løsladelse mod kaution indtil en endnu ikke fastlagt retssag har fundet sted.

Rapperen, der har nægtet sig skyldig, risikerer en fængselsdom på livstid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af