Surprise: Sophies posthume album er ude nu

Surprise: Sophies posthume album er ude nu
Sophie. (Foto: PR)

En af årets mest imødesete elektroniske udgivelser er landet før tid.

Det var meningen, at den afdøde producer Sophies posthume album ‘Sophie’ skulle udkomme denne fredag, men nu er det altså landet natten til torsdag.

Udgivelsen var ikke færdig ved Sophies død, men er færdiggjort af Sophies familie og hendes manager, Benny Long. ‘Sophie’ består af 16 sange, der har et væld af gæsteoptrædener – blandt andet fra navne som Kim Petras og Hannah Diamond.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2021 gik den visionære producer bort i en alder af blot 34 år, men hendes betydning har på mange måder aldrig været større, i en tid hvor hendes lyd blandt andet kan mærkes på ‘Brat’-albummet.

Ved albumannonceringen delte Sophies familie denne besked:

»Sophie talte sjældent offentligt om sit privatliv og foretrak at sætte alt, hun ønskede at sige, i sin musik. Det føles derfor kun korrekt at dele den musik, hun håbede at udgive, med verden, i den tro at vi alle kan danne forbindelse med hende i dette, udtryksformen hun elskede mest«.

»Sophie gav sig selv fuldstændigt til musikken. Det er her, hun altid vil kunne blive fundet«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af