Efter ‘Game of Thrones’: Frank Hvam er nu officielt et meme

Efter ‘Game of Thrones’: Frank Hvam er nu officielt et meme

Spoiler warning!

Frank Hvams deltagelse i det afsluttende afsnit af ‘Game of Thrones’ sjette afsnit var på alle måder overraskende – i særdeleshed under vore himmelstrøg. Men det var ikke kun inden for landets grænser, vi bed mærke i komikerens deltagelse. Det gav også skvulp i vandene hos de udenlandske ‘Game of Thrones’-fans, hvis man skal dømme efter internettets reaktioner.

Nu modtager Frank Hvam så den ultimative internethæder i form af at blive foreviget som meme.

Ironisk nok sker det med en række memes, der spejler en onkelhumor, som godt kan minde om den, Frank Hvams karakter i ‘Klovn’ repræsenterer. Det drejer sig konkret om den old school tegneserie-agtige meme-form med to paneler tekst og en punchline – i dette tilfælde i form af Hvams ‘du må jo være idiot’-fjæs. I serien er ansigtet en reaktion på Sam Tarlys bemærkning om at »livet er irregulært«.

Se ti eksempler fra Imgur her:

.

Læs også: Internettet tager vel imod Frank Hvams mopsede bibliotekar i ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold