Claire Danes fortæller om sin tid på Berlins berømte/berygtede Berghain-klub – danser til ‘techno’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Claire Danes er snart aktuel i femte sæson af ‘Homeland’, der blandt andet er blevet optaget i Berlin, hvilket bragte hendes nylige interview hos Ellen DeGeneres i en lidt alternativ retning. Snakken kom nemlig ind på techno, hvilket ret hurtigt udstillede det pæne USA’s fordomme og uvidenhed, når det kommer til genren, der havde sin opstart i Detroit, men har haft Berlin som hovedstad i mange år.

Danes fortæller, hvordan hun under optagelserne blev fast gæst på den berømte og berygtede klub Berghain, der lokaliseret i et forladt kraftværk har været en af verdens førende techno-klubber i mange år med pladeselskabet Ostgut Ton tilknyttet. Har man én gang stået og danset kl. 07 om morgenen for pludselig at blive blændet af sollyset, der kommer ind, når skodderne løftes i takt til beatet, ved man, at Berghain kan noget specielt.

Og det er som sådan heller ikke Danes, der er noget galt med. Ellen virker nærmest forarget over denne her ‘techno-kultur’, og i det usagte kan de derovre nok bare bedre lide Zac Efron, EDM og ‘We Are Your Friends’ (som godt nok ikke solgte nogen billetter overhovedet, men alligevel…)

Det mest pinlige øjeblik kommer, når Danes skal vise, hvordan man danser til techno – hvorefter et kikset stykke eurodance bliver sat på anlægget. Uvidenheden…

Her skal skylden dog lægges på dj’en, for som Danes retmæssigt afbryder: »That’s not good techno music!«

Læs også: 16 koncerter du skal opleve i oktober – med Major Lazer, Soak, Low og The Minds of 99

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af