Adam Drivers forsøg på at spoile ‘Star Wars’ mislykkes grumt i ‘Saturday Night Live’-åbningsmonolog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Adam Driver fik æren af at være vært for den ventede sæsonåbning af ‘Saturday Night Live’ i går. Det er ‘Star Wars’-skuespillerens anden tur i manegen, og der var tilsyneladende intet andet, Driver heller ville, end at spoile den kommende ‘Episode IX’.

I åbningsmonologen forsøger Adam »designated« Driver at afsløre detaljer omkring det ventede sidste kapitel i den nye ‘Star Wars’-trilogi, men bliver hele tiden afbrudt af sine ‘SNL’-medskuespillere, som gerne vil fortælle om deres sommer.

Driver forsøger blandt andet at fortælle os, hvor man finder de nuttede Ewoks fra ‘Return of the Jedi’ i den virkelige verden. Her bliver han dog afbrudt af Pete Davidson, der som den eneste ikke har noget særligt at fortælle om sin sommer, som ganske givet er blevet brugt i selskab med Ariana Grande – Davidsons forlovede.

I 2016 hostede Adam Driver sketchshowet for første gang, hvor han blandt andet stod bag den geniale ‘Undercover boss’-sketch med Kylo Ren. Flere fans har allerede udtrykt skuffelse over, at Driver ikke tog ordentligt fat om ‘Star Wars’ i gårsdagens show, der dog bød på musikalske indslag fra Kanye West.

Læs også: Se Kanye West overtage ‘SNL’ i stort vandflaske-kostume, med ny sang og en politisk tale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af