Pete Davidson har fået brændemærket Kim Kardashians navn på sit bryst

Pete Davidson har fået brændemærket Kim Kardashians navn på sit bryst
Pete Davidson i 'King of Staten Island'. (Foto: PR)

Nogle gange er en tatovering simpelthen bare ikke nok til at udtrykke ens kærlighed til sin partner.

Det har Pete Davidson i hvert fald erfaret, da han besluttede sig for at gå hele vejen og få brændemærket sin nye kæreste Kim Kardashians navn på sit bryst. Det fortalte Kardashian, da hun var gæst på ‘The Ellen Show’ tidligere på ugen.

Flere bemærkede mærket, da Davidson sendte et selfie af sig selv fra Kim Kardashians seng tidligere på ugen for at mane Kanye West til besindighed. Men modsat hvad de fleste troede, var der ikke tale om en tatovering.

Adspurgt om tatoveringen af Ellen DeGeneres forklarer Kardashian: »Ja, han har et par tatoveringer. Der er nogle søde nogle. Men den, hvor der står KIM, er ikke en tatovering, det er faktisk et brændemærke«.

Og hvorfor lader man så sig selv blive brændemærket?

»Jeg tror, han tænkte: ‘Jeg vil have noget, der bliver der. Jeg vil ikke have mulighed for at fjerne den eller dække den – jeg vil have den på mig som et ar’«, siger Kardashian.

Brændemærket er langt fra den eneste tatovering, Davidson har dedikeret til Kim Kardashian. Faktisk har han op til flere, fortæller hun. Og Kardashian har selvfølgelig en personlig favorit:

»Min yndlings er en på kravebenet, hvor der står ‘Min pige er advokat’«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af