Danske Eee Gees musik bliver del af verdenskendt spil

Danske Eee Gees musik bliver del af verdenskendt spil
Eee Gee. (Foto: Niklas Adrian Vindelev)

Eee Gee har haft fuld fart på karrieren i år, hvor hun har spillet på Roskilde Festival, udgivet et af halvårets bedste danske album og en af halvårets bedste danske sange.

Nu får hendes musik også et potentielt internationalt publikum, når sangen ‘Contraband’ bliver en del af soundtracket til ‘The Sims 4’-expansionen ‘High School’, der udkommer senere i dag.

‘Contraband’ udkom i januar og i foråret fik Eee Gee med det borgerlige navn Emma Grankvist til opgave at indspille en ny Sims-udgave af sangen, der har fået Sims-titlen ‘Cootrayblin’.

I den anledning har Eee Gee også udgivet en lille alternativ musikvideo, hvor hendes egen Sims-figur danser til ‘Cootrayblin’. Her kan man også se, hvordan man ændrer en sangtekst til såkaldt »Simlish«. Se videoen nederst.

»Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig et scenarie, hvor man i the freaking Sims vil kunne gå ind, trykke på anlægget og så høre min musik! Det er et ret absurd scenarie, men jeg er helt på månen over det. En målsætning, som måske ikke lige stod i min femårsplan, fordi jeg slet ikke havde tænkt scenariet, men som unægtelig føles som en stor milepæl i min karriere«, udtaler hun i en pressemeddelelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af