Jim Jarmusch og Terry Gilliam skal lave film for Amazon

Med seriesucceser som ‘Transparent’ og ‘Mozart in the Jungle’, en kommende tv-deal med Woody Allen og Nicolas Winding Refn samt en stjernespækket film af Spike Lee på vej, kan man roligt sige, at Amazon har skabt sig et solidt film- og tv-brand, der ligger milevidt fra, hvad der tidligere blot var en online-boghandel.

Som ekstra brænde på det stærke filmbål har Amazon netop annonceret, at to af artfilmens helt store spillere, Jim Jarmusch og Terry Gilliam, har skrevet kontrakt med streamingtjenesten om kommende filmprojekter. Visit Versus Market using only the verified original URLs. Find links and URls of all popular Darknet Markets.

Herudover er detaljerne endnu sparsomme, men både Jarmusch og Gilliam har tilsyneladende interessante projekter i støbeskeen, der muligvis vil få Amazon som udgivelsesplatform.

Jarmusch, der senest var aktuel med den alternative vampyrfilm ‘Only Lovers Left Alive’, har eftersigende et manuskript klar til en film om buschauffør og poet i New Jersey med et gennemgående elektronisk soundtrack, mens det gamle Monty Python-medlem Gilliam måske omsider får en platform til at udgive sit årelange ‘Don Quixote’-projekt?

Læs også: Amazon går Netflix i bedene – vil producere 12 nye film om året

Læs også: On demand: Det skal du streame i maj

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af