Trailer: Jesse Eisenberg er pilskæv lejemorder i actionkomedien ‘American Ultra’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indrømmet, præmissen for ‘American Ultra’ lyder temmelig langt ude. Jesse Eisenberg spiller en tilsyneladende helt almindelig ung mand, der har fået hemmelig træning af den onde regering til at være en robot-agtig dræbermaskine. Eisenbergs karakter er imidlertid konstant pilskæv på stoffer, hvilket gør ham til en uheldig kombination af kærlig stoner og koldblodig lejemorder…

Udover Jesse Eisenberg er Kristen Stewart, der også spiller sammen med Eisenberg i en kommende Woody Allen-film, på rollelisten som kæresten Phoebe, der kidnappes af de slemme regeringsoverhoveder, spillet af Connie Britton (‘Friday Night Lights’) og Topher Grace (‘Interstellar’, ‘Spider-Man’), hvilket – muligvis! – er et stærkt nok cast til at holde sammen på den skøre fortælling. Men tjek hellere den vilde trailer ud ovenfor og bedøm selv.

‘American Ultra’ er den blot anden film fra ‘Project X’-instruktøren Nima Nourizadeh, mens ‘Chronicle’-forfatteren Max Landis har stået for manuskriptet. Filmen er ude i de danske biografer den 22. oktober.

Læs også: Alt, hvad du bør vide om Jesse Eisenberg

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af