Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan skal spille ægtepar i krise i Paul Danos instruktørdebut, ‘Wildlife’

Jake Gyllenhaal og Carey Mulligan skal spille ægtepar i krise i Paul Danos instruktørdebut, ‘Wildlife’

Paul Dano får lige nu mest opmærksomhed for sin rolle over for Daniel Radcliffs pruttende lig i den opsigtsvækkende ‘Swiss Army Man’, men den 32-årige amerikaners ambitioner stikker i flere retninger og leder ham nu til også at prøve kræfter med instruktørrollen. Det bliver med filmen ‘Wildlife’, og Dano har fået to prominente skuespillere med ombord.

Ifølge Variety er Jake Gyllenhaal og Carrie Mulligan nemlig blevet castet i rollerne som et ægtepar, hvis forhold falder fra hinanden for øjnene af deres teenagesøn. Manuskriptet, der er skrevet af Dano og Zoe Kazan, er baseret på Richard Fords roman fra 1990.

Gyllenhaal og Mulligan har tidligere spillet over for hinanden i ‘Brothers’, det amerikanske remake af Susanne Biers ‘Brødre’, men Mulligan indtog her en birolle. Indspilningerne begynder til november.

Læs også: Tom Fords noir-thriller ‘Nocturnal Animals’ med Jake Gyllenhaal og Amy Adams har fået sin første trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af