Jim Carrey fortæller, hvorfor han nægter at tage selfies med fans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For nylig samlede The Hollywood Reporter Jim Carrey, Sacha Baron Cohen, Don Cheadle, Henry Winkler, Ted Danson og Timothy Simons til en 90 minutters filmet samtale omkring et bord. Det blev til en dyb og længere snak, hvor Jim Carrey blandt andet forklarede sin foragt for selfies, da værten spurgte ind til, hvad stjernerne ville gøre, hvis de var anonyme for én dag.

»Jeg tror ærlig talt ikke, jeg ville have det meget anderledes«, fortæller Jim Carrey, der unægteligt er det mest verdenskendte ansigt omkring det runde bord, og uddyber:

»Jeg droppede det der med at være noget for nogen for lang tid siden. Jeg føler ikke, der er et presserende ansvar for at tilfredsstille alle. Jeg er ikke uvenlig mod folk, men jeg foretrækker at sige ‘hej’ og ‘hvem er du?’ og ‘hvad laver du i dag?’ frem for at give en selfie. Fordi selfies stopper livet«.

Skuespilleren bryder ud i en klassisk Jim Carrey-grimasse for at demonstrere folks kiksede selfie-ansigter, før han fortsætter.

»Og så bliver det lagt på Instagram for at give en falsk følelse af at være relevant. Alle var så vilde med Steve Jobs, men jeg forestiller mig ham i helvede, hvor han løber væk fra dæmoner, der vil have en selfie«.

Udover selfies faldt snakken blandt andet på, hvorfor Carrey spiller skuespil: »Jeg spiller skuespil, fordi jeg er ødelagt i mange stykker, og skuespil giver mig en mulighed for at omrokere de stykker til tusindvis af positive ting, som folk kan kigge på«.

Imens fortæller Cohen, at han i starten af sin karriere var bange for berømmelsen, som han ikke kunne se fordelene ved – »Udover at man som single-fyr ville være i stand til at date kvinder, der ser bedre ud«.

Læs også: Lindsay Lohan-komedien ‘Mean Girls’ føles lige så skelsættende i dag som for 15 år siden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af