Woody Harrelson er i Danmark – cykler og drikker gammel dansk med Roland Møller

Woody Harrelson er i Danmark – cykler og drikker gammel dansk med Roland Møller
Roland Møller, Woody Harrelson og den uheldige producer Rudolf Biermann. (Foto: Stillet til rådighed af Roland Møller)

Danmark er tilsyneladende blevet et yndet udflugtsmål for klodens største skuespilstjerner. I sidste uge var Russell Crowe i København (efter at have spillet med sit band i Stockholm), tidligere i juni blev Zac Efron efter sigende spottet i Lyngby, og i disse dage besøger selveste Woody Harrelson det danske sommerland.

Og hvad laver skuespilleren kendt for alt fra ‘Natural Born Killers’ til ‘Zombieland’, ‘The Hunger Games’ og ‘True Detective’ så under sit besøg? Jo, han hænger ud med Roland Møller.

Den danske skuespiller fra film som ‘R’, ‘Kapringen’ og ‘Under sandet’ fik mulighed for at agere tur-guide på racercyklen i Nordsjælland, hvilket han har dokumenteret flittigt i sin Story på Instagram. Vi har fået lov til at smide et par billeder fra Story’en ind herunder, men hop da over på Insta og følg Møller selv, det er bestemt ikke uden underholdningsværdi sådan i al almindelighed.

Roland Møller er i velkendt drillehumør over for tredjemanden Rudolf Biermann (tjekkisk filmproducer bag den kommende ‘The Glass Room’, som Møller er med i) , som både ødelægger sin cykel og mister retningssansen. De når forbi Gilleleje, og Woody Harrelson smager gammel dansk på et klassisk dansk smørrebrødssted, hvilket han tager i god stil (Harrelson er veganer, men hvordan den del er gået, melder historien ikke noget om).

Fra Roland Møllers Insta Story.

Ifølge Soundvenues oplysninger – kald os bare Øjne i Natten – er Woody Harrelson i Danmark på ferie. Han er miljøforkæmper og ivrig cykelrytter (i dokumentaren ‘Go Further’ kører han på cykel op ad den amerikanske vestkyst med en biobus i ryggen), så besøget til de tohjuledes land giver god mening.

Ligesom Roland Møller har han også ry for godt at kunne lide lidt gang i gaden (»Jeg har ar overalt, men som min gode ven siger: ’Hvis du ikke lever på kanten, så fylder du for meget af rummet’. Så jeg lever vel på kanten«, har han engang sagt). Så det ligner et match made in heaven.

Roland Møller og Woody Harrelson er nået til Kronborg. (Foto: Stillet til rådighed af Roland Møller)

Woody Harrelson slog igennem i ‘Sams bar’ i midten af 80’erne – senest har han været med i Netflix-filmen ‘The Highwaymen’, ‘Venom’ over for Tom Hardy, ‘Solo: A Star Wars Story’ og ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’, som indbragte ham karrierens tredje Oscar-nominering.

Roland Møller er bestemt ikke uvant med at omgås amerikanske stjernekolleger. De seneste år har han spillet over for folk som Dwayne Johnson (‘Skyscraper’), Charlize Theron (‘Atomic Blonde’), Rami Malek og Charlie Hunnam (‘Papillon’) og Liam Neeson (‘Sidste stop’). Han er til efteråret aktuel som Thor i Fenar Ahmads ‘Valhalla’.

Læs også: De 13 bedste citater fra stærkt Woody Harrelson-interview – om druk, pot, slagsmål og morderisk far

Læs også: Roland Møller på Hollywood-eventyr – »The Rock er så perfekt, at man får lyst til at sparke ham i kuglerne«

Læs også: 19. januar kl. 02.00 2017 skrev Woody Harrelson filmhistorie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af