David Harbour og ‘Saturday Night Live’-holdet tager tykt pis på ‘Joker’ i veloplagt spoof

I kølvandet på ‘Joker’s massive succes ved billetlugerne er mange begyndt at spekulere i, om mørke oprindelseshistorier mon bliver den nye dille i Hollywood.

I gårsdagens udgave af ‘Saturday Night Live’ blev de spekulationer taget skridtet videre, da vært David Harbour (‘Stranger Things’) og SNL-holdet satte sig for at spoofe ‘Joker’ gennem en genfortolkning af historien om Oscar the Grouch fra ‘Sesame Street’ i noget velkendte, dystopiske Gotham/New York City-omgivelser.

Her ser vi, hvordan skraldemanden Oscar (spillet af Harbour) langsomt bliver mere og mere aggressiv og grouchy i takt med, at Sesame Street forgår under kriminalitet og korruption. Og hvordan at bo i de skraldespande, han er sat i verden for at tømme, pludselig bliver en eftertragtet udvej. Som han siger: »Når alle behandler dig som skrald og kalder dig skrald, hvorfor så ikke blive ét med skraldet?«

Undervejs i den tre minutter lange spoof er der gensyn med en perlerække af karaktererne fra ‘Sesame Street’ – omend i nogle markante anderledes fortolkninger end hidtil. Vi ser blandt andet Prarie Dawn som prostitueret, Big Bird som poledancer, The Count som afhængig pillesluger, The Cookie Monster som hjemløs og Elmo som mexicaner (?) på vej i arresten.

Læs også: Steven Spielbergs tredje kapitel i ‘Band of Brothers’ og ‘The Pacific’-sagaen får grønt lys af Apple TV+

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af