Jay-Z producerer musicalen ‘The Harder They Fall’ med Idris Elba i front

Jay-Z producerer musicalen ‘The Harder They Fall’ med Idris Elba i front
Idris Elba (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Idris Elba er en af Englands bedste og mest respekterede skuespillere. Han har spillet alt lige fra gangsterboss i ‘The Wire’ til hårdkogt og smågenial politimand i ’Luther’ og den nordiske Gud Heimdal i Marvels ’Thor’-trilogi. På det seneste har han dog kastet sig ud i noget helt nyt, nemlig musicalgenren. Både i Tom Hoopers kommende ’Cats’ og nu også den Jay-Z producerede Netflix-film ’The Harder They Come’. Det skriver Variety.

I ’The Harder They Fall’ skal Elba spille en dømt morder, der efter han løslades fra fængslet bliver opsøgt af sønnen til den mand, han slog ihjel. Således er der lagt op til et følelsesladet drama, som sagtens kunne gøre sig godt som musical. Om ikke andet bliver det spændende at høre Elba, der har en nebengesjæft som rapper, synge for sine lungers fulde kraft – forhåbentlig med sin velkendte britiske accent.

Netflix-filmen instrueres af spillefilmdebutanten Jeymes Samuael, der har en baggrund som musiker og producer under kunstnernavnet The Bullitts, og som sammen med Jay-Z agerede musikkonsulent på Baz Luhrmanns flødeskumskage af en film, ’The Great Gatsby’.

Jay-Z producerede også den nyeste filmudgave af musical-klassikeren  ‘Annie’ i 2014. En film, som i dag nok bedst huskes som filmen, der fik Cameron Diaz til at trække sig fra Hollywood.

Der er endnu ingen udgivelsesdato på ‘The Harder They Fall’.

Læs også: David Fincher arbejder på en prequel-serie til ’Chinatown’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af