Nicole Kidman har fundet sin næste store serierolle

Nicole Kidman har fundet sin næste store serierolle
Nicole Kidman (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Nicole Kidman er nu klar til at gå i krig med endnu et stort serieprojekt, hvor hun både vil indgå i rollebesætningen og på producerholdet.

Serien hedder ‘Things I Know to Be True’ og er baseret på Andrew Bovells teaterforestilling af samme navn. Fortællingen centrerer sig om ægteparret Bob og Fran Price (Kidman), hvis voksne børn træffer en række uventede beslutninger, der forandrer deres liv og familierelationer.

Og Kidman har tilsyneladende store ambitioner med projektet:

»Jeg glemmer aldrig, da jeg så Andrews forestilling i Sydney«, fortæller hun til The Hollywood Reporter og fortsætter:

»Andrews forestilling er fantastisk, og hans manuskript til serien er lige så godt. Med Amazons optimisme, Jen Salkes (Amazon Studios chef, red.) vejledning og et ekstraordinært producerhold har vi store forventninger til projektet«.

I øjeblikket kan vi opleve Kidman i Susanne Biers thrillerserie ’The Undoing’ på HBO Nordic, og til december er hun igen aktuel i Netflix-musicalen ’The Prom’, hvor hun spiller over for blandt andre Meryl Streep. Tidligere har hun naturligvis gjort sig markant bemærket i ‘Big Little Lies’.

Detaljer vedrørende det yderligere cast og premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af