Millie Bobby Brown kan få sin egen ‘Stranger Things’-spinoff

Millie Bobby Brown kan få sin egen ‘Stranger Things’-spinoff
Millie Bobby Brown som Eleven i 'Stranger Things' sæson 3. (Foto: Netflix)

‘Stranger Things’ er blandt Netflixallermest populære serier, og dermed overvejer streamingtjenesten selvfølgelig mulighederne for at gøre sci-fi-universet til en egentlig franchise med flere titler.

Det teasede Netflix’ administrerende direktør, Ted Sarandos, for i går på den igangværende tech-konference Code Conference i Beverly Hills. Her holdt han et oplæg, hvor han ifølge Deadline betegnede Duffer-brødrenes ‘Stranger Things’ som »en franchise, der er i gang med blive født« med mulighed for »spinoffs«.

»Franchises er gode, men det, man vil have, er hits«, lød det dog også fra Netflix-bossen.

Ifølge Deadline, som relativt ofte deler insiderviden fra filmbranchen, har der været »snak om, at Millie Bobby Brown kunne føre an i en udvidelse af Duffer Bros-universet som del af hendes egen store Netflix-aftale«. Dette rygte er ikke koblet på nogen navngiven kilde, men det virker ikke som et usandsynligt skridt at tage, når ‘Stranger Things’ på et tidspunkt slutter.

Det bliver dog ikke lige med det samme, at ‘Stranger Things’ takker af. Seriens længe ventede fjerde sæson får først premiere på Netflix i løbet af 2022, og Duffer-brødrene har tidligere udtalt, at det ikke bliver den sidste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af