Se Jennifer Coolidge og masser af nye stjerner i første trailer til ‘The White Lotus’ sæson 2

Se Jennifer Coolidge og masser af nye stjerner i første trailer til ‘The White Lotus’ sæson 2
Jennifer Coolidge i 'The White Lotus' sæson to. (Foto: HBO Max)

Pak kufferten og gør dig klar til at tjekke ind til en ny omgang ‘The White Lotus’.

HBO-hitserien om »mareridtsferien, du virkelig gerne vil med på« er snart klar med sin anden sæson, hvor Jennifer Coolidges scenestjæler Tanya drager på ferie til Sicilien med sin nye mand, Greg (Jon Gries).

Det går selvsagt ikke stille for sig, når den herligt øretæveindbydende rigkvinde tjekker ind på White Lotus-hotellet i Sicilien og over én uge stifter bekendtskab med en række kulørte eksistenser, der også ferierer den i det italienske.

Første trailer til anden sæson er netop landet og den lægger op til endnu en omgang intriger i ferieparadiset med masser af uventede twists.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi møder blandt andre Harper og Ethan Spiller (Aubrey Plaza og Will Sharpe), der dobbeltdater med Daphne og Cameron Babcock (Meghann Fany og Theo James), samt tre generationer af Di Grasso-familien (spillet af F. Murray Abraham, Michael Imperioli og Adam DiMarco). Også på rollelisten er Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Simona Tabasco og Beatrice Grannó.

Mike White har også denne gang skrevet og instrueret samtlige afsnit af sæsonen, der løber over syv episoder.

Første sæson ‘The White Lotus’ vandt 10 Emmy-statuetter ved årets prisuddeling og cementerede et stort comeback for White, der har fået alt for lidt opmærksomhed for sine tidligere serier som den fremragende ‘Enlightened’.

‘The White Lotus’ sæson to får premiere på HBO Max 31. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af