Eksklusivt: Jonas Risvig på vej med debutfilm, der »ligner intet andet« – se første billede

Eksklusivt: Jonas Risvig på vej med debutfilm, der »ligner intet andet« – se første billede
Jonas Risvigs kommende film. (Foto: PR)

Jonas Risvig har revolutioneret det danske ungdomsserieformat med ‘Centrum’, ‘Grænser’ og ‘Salsa’.

Og da dansk film skriger på ungdomshistorier, der både er i øjenhøjde og har høj kvalitet, var det kun et spørgsmål om tid, før han fik grønt lys til at lave sin første spillefilm.

Det har den produktive instruktør lykkeligvis fået nu, afslører han over for Soundvenue.

Projektet er stadig stærkt hemmelighedsomgærdet, men Jonas Risvig fortæller, at optagelserne starter til sommer, og at castet vil være en blanding af kendte navne fra hans serier og helt nye ansigter.

Jonas Risvig har selv skrevet filmen, men som han også er kendt for med sine serier, har han indhentet inspiration gennem workshops og samtaler med over 100 unge over det seneste år.

»Emnet har krævet en kæmpe indsigt, som ingen andre end de unge selv kunne give mig«, siger han uden dog at afsløre præcis, hvad emnet er.

Ud fra det første billede, han har frigivet til Soundvenue i forbindelse med annonceringen (se ovenfor), kan man dog gætte på, at det kredser om unge og grænser, ikke helt ulig hans serier.

»Filmen kommer til at være i min ånd, men i en meget større skala. Her skrues op for alle ambitioner, hvad angår æstetik, musik og selve fortællingen«, udtaler han til Soundvenue.

»Det kommer til at markere et nyt kapitel for mig som instruktør, og jeg er spændt på at se, hvad mit publikum synes om det. Filmen ligner intet andet jeg kender til, og jeg tør godt sige, at hvis jeg aldrig måtte lave flere fortællinger, så måtte den her film gerne være mit punktum«.

Forhåbentligt er det mere et startskud end et punktum, når Jonas Risvigs debutfilm rammer lærrederne, sandsynligvis i løbet af næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af