Christopher Nolan afviser ikke muligheden for en fremtidig James Bond-film: »Det ville være et fantastisk privilegium at lave en«

Christopher Nolan afviser ikke muligheden for en fremtidig James Bond-film: »Det ville være et fantastisk privilegium at lave en«
Christopher Nolan. (Foto: Samir Hussein/WireImage)

Hvem der skal indtage rollen som den nye James Bond, har været en ren saga, siden Daniel Craig takkede af som den skarpklædte agent med ‘No Time to Die’ i 2021.

Soundvenues Bond-entusiast Alexander Grevy kom i hvert fald med sine bud tilbage i april, mens der også har været adskillige fra den internationale presse.

Men hvem der skal stå bag kameraet, har ikke fyldt lige så meget i medierne, som det måske burde. For hvem kan overtage tøjlerne fra instruktører som Cary Joji Fukunaga og Sam Mendes?

Måske bør man ikke kigge meget længere end ‘Oppenheimer’-aktuelle mesterinstruktør Christopher Nolan, der før har vist stor entusiasme for 007. Og det udtrykker han nu igen i et interview i podcasten Happy Sad Confused. Det melder Indiewire.

»Jeg elsker de film. Indflydelsen fra de film på min egen filmografi er pinligt tydelig. Du ved? Så der er ikke noget forsøg på at skjule det. Jeg elsker filmene«, siger Nolan og tilføjer:

»Det ville være et fantastisk privilegium at lave en«.

I interviewet erkender Christopher Nolan dog, at hvis han skulle instruere en James Bond-film, ville det kræve, at han blev nødt til at opgive noget af al den kreative frihed, han har haft på sine seneste projekter. Især siden sin ‘Batman’-trilogi med film som ‘Interstellar’ og ‘Tenet’.

»Når du påtager dig en karakter som den, påtager du dig en række begrænsninger. Du skal have den rette indstilling til det. Det skal være det rette øjeblik i dit kreative liv, hvor du kan udtrykke det, du ønsker at udtrykke, og grave dig ned i noget inden for de passende begrænsninger. Du ønsker aldrig at påtage dig noget som det og gøre det forkert«, fortæller den 52-årige instruktør.

Under promoveringen af sin ‘Batman’-trilogi for mere end et årti siden, mødtes Nolan rent faktisk med Bond-franchisens producer, Barbara Broccoli, om muligheden for at lave sin egen film. Dengang var rollen dog stadig godt besat af Daniel Craig.

Om det bliver til noget i fremtiden, kan man kun gisne om, men måske er muligheden større end nogensinde, som det står til lige nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af