Savner du ’Stranger Things’? Teaterstykke og to spinoff-serier er på vej

Savner du ’Stranger Things’? Teaterstykke og to spinoff-serier er på vej
'Stranger Things'. (Foto: Tina Rowden/Netflix)

Grundet den igangværende strejke i Hollywood lader femte og sidste sæson af ’Stranger Things’ sig vente på lidt endnu. Seriens skabere, Duffer-brødrene, har heldigvis flere projekter i støbeskeen til utålmodige fans.

Det mest overraskende af disse er nok teaterstykket ’Stranger Things: The First Shadow’, der får premiere på Londons West End til december i år.

Stykket »vil tage dig helt tilbage til ‘Stranger Things’-historien – og indeholder måske nøglen til slutningen«, lyder det i den officielle beskrivelse. Billetterne er allerede sat til salg, så kan man slet ikke vente på mere ‘Stranger Things’-indhold, er det afsted til Phoenix Theatre.

Er man så heldig at nuppe en billet, vil man blive taget tilbage til Hawkins anno 1959, hvor en ung Henry Creel (senere kendt som Vecna), flytter til byen. Her møder han naturligvis et par kendte ansigter, som Jim Hopper, Joyce Maldonado (senere Byers) og Bob Newby.

Mere traditionelt er der også to spinoff-serier på vej til Netflix.

Den første vil ifølge Duffer-brødrenes udlægning i podcasten ’Happy Sad Confused’ (via Insider) blive »100% anderledes« fra ’Stranger Things’.

Meget andet røber de ikke, men løfter sløret for, at den ikke vil følge en kendt karakter fra serien. Brødrene vil være »meget involverede« i produktionen, men planlægger ikke at agere showrunners.

Den anden serie, hvis titel heller ikke er offentliggjort, bliver en animeret serie. »Vi kunne ikke være mere blæst bagover af, hvad Eric Robles (animationsseriens skaber, red.) og hans hold har fundet på ‒ manuskriptet og tegningerne er fantastiske, og vi kan ikke vente med at dele mere med jer!«, skriver brødrene om projektet, de selv vil producere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af