‘The Bear’ sæson tre får premieredato

‘The Bear’ sæson tre får premieredato
'The Bear' sæson 2. (Foto: Chuck Hodes/FX)

Selvom der har været strejke i Hollywood, bliver sæson tre af ‘The Bear’ ikke forsinket.

Indtil nu har både sæson et og to fået amerikansk premiere i juni, og chefen for FX (John Landgraf), der producerer serien, har meldt ud ved en præsentation hos Television Critics Association, at den tredje sæson lander i juni 2024. Det skriver blandt andet Indiewire.

I Danmark har ‘The Bear’ ikke haft premiere på samme tidspunkt som i USA. Den forrige sæson landede med et par måneders forsinkelse, og den danske premieredato er stadig ikke annonceret.

Ikke desto mindre er det forventeligt, at seriens tredje sæson lander i sommerperioden, hvor det det altså bliver tid til at tjekke ind igen hos det kaotiske hold bag forhenværende The Original Beef of Chicagoland, der i anden sæson genåbnede som fine dining-restauranten The Bear med blod, sved og tårer.

Premieretidspunktet er dog det eneste nye, der er meldt ud indtil videre. Det er fortsat seriens skaber Christopher Storer, der er bag roret.

For nylig gik ‘The Bear’ hjem som en af de helt store sejrherrer ved Emmy-uddelingen med seks priser – blandt andet for bedste komedieserie og med skuespilpriser til hovedrolleindehaverne Jeremy Allen White og Ayo Edebiri.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af