Hunden Messi var slet ikke i publikum under Oscar-showet

Hunden Messi var slet ikke i publikum under Oscar-showet
Hunden Messi ved Oscar-uddelingen (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

En af Oscar-showets sødeste øjeblikke var muligvis, da hunden Messi fra ‘Anatomy of a Fall’ pludselig blev filmet klappende i publikum.

Derfor er det med et tungt hjerte, vi må meddele, at den faktisk slet ikke befandt sig i publikum under prisuddelingen. Hvilket set i bagspejlet giver meget god mening, da det trods alt er en hund.

I Jimmy Kimmel Live samlede Oscar-værten op på prisfesten, hvor han afslørede, at det oprindeligt var meningen, at Messi skulle med på aftenen (den var kommet helt fra Frankrig), men at hunden til forprøverne gøede enormt meget.

»Det var planen at have ham til at sidde i publikum under hele showet inklusiv min monolog. Men vi lavede en prøve, og det viste sig, at hunden gøede helt vildt hele tiden, fordi han er en hund, hvilket gjorde det virkelig svært at fortælle jokes«, fortalte værten.

I stedet indspillede man altså et reaktionsklip til at afspille på Oscar-aftenen, hvor hunden sidder på sin stol, mens en hjælper ligger under stolen og klapper med et sæt falske poter. I klippet er Messi derudover omgivet af Oscar-gæster, så det kunne se ægte ud til den faktiske udsendelse.

Hvordan det forløb, kan man se her.

Man må i hvert fald sige, at Oscar-arrangørerne lykkedes med at overbevise de fleste om, at Messi rent faktisk befandt sig klappende i publikum iført butterfly efter Robert Downey Jr. vandt sin statuette for bedste mandlige birolle, som man kunne se det på skærmen. Ikke mindst Ryan Gosling der smilede ved synet af hunden.

Hunden Messi ‘klapper’ ved Oscar-uddelingen. (Foto: Screenshot/ Jimmy Kimmel Live)

Inden Oscar-aftenen var der stor tvivl om, hvorvidt hunden Messi ville deltage til Oscar-showet. Under de mange events op til prisuddelingen har den franske hund virkelig imponeret Hollywood. Ved den traditionsbårne Oscar-frokost, hvor alle nominerede samles, gik klip viralt, hvor stjerner som Ryan Gosling mødte hunden.

Men ikke alle var fans af hundens charmeoffensiv på Hollywood. I dagene op til Oscar-uddelingen kunne man læse i The Hollywood Reporter, at nogle filmstudier mente, at Messis tilstedeværelse ved Oscar-frokosten var snyd og faktisk klagede.

»Adskillige selskaber med nominerede film klagede til Akademiet over, at ved at tillade ham at deltage i eventet (Oscar-frokosten, red.), fik ‘Anatomy of a Fall’ en fordel i løbet af stemmevinduet«, fortalte en kilde mediet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af