‘Scooby-Doo’ bliver til live action-serie på Netflix

‘Scooby-Doo’ bliver til live action-serie på Netflix
'Scooby-Doo' fra 2002. (Foto: PR)

Nostalgi styrer stadig tv-landskabet, og der er efterhånden kamp om alskens gammelt intellectual property. For nylig ramte nyheden om en ‘Skipper Skræk’-film, mens der blandt andet også er en genindspilning af ‘The Neverending Story’ på vej.

Nu er Netflix klar til at hive tegneseriemasken af den gamle 70’er-tegneserie om Mysteriebanden og dens hundeleder med ‘Scooby-Doo! The Live-Action Series’, som streaminggiganten netop har sikret sig rettighederne til efter en budkrig. Det melder Deadline.

Bag serien står Josh Apelbaum og Scott Rosenberg. Hvem der skal spille rollerne som Fred, Shaggy, Daphne og Velma (eller Jan, Stubbe, Susan og Vera som de hed på dansk) vides endnu ikke.

Det bliver således den anden live-action-ombæring af Scooby-Doo, som også blev til en spillefilm i 2002 (og endnu én i 2004) med et stjernespækket cast, der bestod af Freddie Prince Jr., Matthew Lillard, Sarah Michelle Gellar og Linda Cardellini.

Den kommende serie er blot endnu et kapitel i Scooby Doos nyere reboot-historik. Sidste år landede animationsspinoff’en ‘Velma’ med Mindy Kaling som stemme til den bebrillede detektiv, der har fået status som lidt af et queer-ikon.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af