‘Black Panther’-stjerne hyldes i ‘Fortnite’ med kæmpe statue

‘Black Panther’-stjerne hyldes i ‘Fortnite’ med kæmpe statue
Fortnite.

‘Fortnite’ startede for nylig en ny sæson, som denne gang er et stort samarbejde med Marvel. Det kommer blandt andet til udtryk i sæsonens store trussel, der kommer fra en af Marvels ikoniske skurke, nemlig Galactus (er du ikke helt inde i Marvel-universet, er det ham, som spiser planeter).

Selvom der er fare på færde, er det dog ikke Galactus, som løber med opmærksomheden i disse dage. Det er derimod en enorm panter, der pludselig er landet i et hjørne af Fortnite.

Efter ‘Black Panther’-stjernen Chadwick Bosemans død i sidste uge er der nemlig blevet tilføjet en kæmpe Black Panther-statue, som hurtigt er blevet et populært mindesmærke til ære for skuespilleren.

Ifølge Epic Games er det lidt af et tilfælde, at statuen blev tilføjet efter Bosemans død: »Som resten af verden er vi dybt berørte af Chadwick Bosemans død. Black Panther-monumentet blev tilføjet denne morgen som en allerede planlagt del af sæson 2 – kapitel 4«, udtaler en talsmand til Kotaku.

Selvom hyldesten ikke var planlagt, kan der dog komme noget godt ud af det. Fans efterspørger netop nu et Black Panther-skin i spillet, som spillerne kan købe, hvorefter pengene går til velgørenhed i Bosemans navn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fortnites’ nye Marvel-sæson har fået navnet ‘Nexus War’ og byder blandt andet på muligheden for at træde i skoene på helte som Thor, Iron Man, Wolverine og She-Hulk. Føler man sig frisk, kan man også kaste sig over diverse udfordringer, som låser op for unikke våben, items og andre belønninger.

Derudover er dog også dumpet flere ting ind på spillets område, blandt andet Ant-Mans hus og Castle Doom. Nu er spørgsmålet så, hvilke konsekvenser de nye tilføjelser får for ‘Fortnite’, eller om de blot er sjove easter eggs.

‘Fortnite’ har for vane at komme med de helt store overraskelser, når spillets sæsoner skal afsluttes. Sidste år gik internettet amok, da første sæson sluttede af med et sort hul, der simpelthen opslugte alt lige fra spillerne til selve spillet.

Det skal vi nok ikke regne med denne gang, især ikke da det blot er et mindre kapitel i den overordnede sæson. Men mon ikke vi i det mindste får en Avengers-værdig, episk kamp mod Galactus, når truslen fra det ydre rum nærmer sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af