Se videoen: Her er de første ti minutter af ‘Cyberpunk 2077’ på konsoller – med gæsteoptræden fra Keanu Reeves

Se videoen: Her er de første ti minutter af ‘Cyberpunk 2077’ på konsoller – med gæsteoptræden fra Keanu Reeves
'Cyberpunk 2077'.

Der er godt og vel tre uger til udgivelsen af ‘Cyberpunk 2077’, men alligevel har vi endnu ikke set noget fra spillet på konsoller.

Det kunne man blive lidt nervøs over, men nu kan vi endelig slå koldt vand i blodet – CD Projekt, udvikleren af spillet, har netop frigivet ti minutters video, hvor vi guides igennem byen Night City.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen er optaget på både Xbox One og Xbox Series X, så vi får et bedre indtryk af, hvordan spillet tager sig ud på både ældre og nye konsoller.

De ti minutter er den første bid af spillet (med et par spoilers skåret ud), og der lægges op til en heftig start i noget, der kunne ligne spillets red-light district.

Derudover er der også et nærmere kig på Keanu Reeves’ rolle i spillet som Johnny Silverhand, hvor han giver en hånd, når man kaster sig ud i et actionorgie med en mystisk slutning.

‘Cyberpunk 2077’ lanceres den 10. december, hvis ellers spillet kan undgå flere forsinkelser. Indtil videre er det blevet udskudt hele tre gange.

Når spillet lander, bliver det til stort set samtlige platforme. Køber man til PlayStation 4 eller Xbox One, får man desuden en gratis opdatering med til PlayStation 5 eller Xbox Series X, så man kan fortsætte på en af de nye konsoller.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af