‘Diablo II’ vender tilbage i en moderniseret udgave

‘Diablo II’ vender tilbage i en moderniseret udgave
'Diablo II: Resurrected'. (Foto: Blizzard)

Et af de mest genredefinerende mesterværker for PC-spil vender tilbage i en opdateret udgave, når ‘Diablo II’ genudgives senere på året.

Det har Blizzard annonceret med en afsløring af ‘Diablo II: Resurrected’, en moderniseret udgave af klassikeren, der får et både visuelt og lydmæssigt løft.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Genudgivelsen inkluderer det oprindelige ‘Diablo II’ samt udvidelsen ‘Lord of Destruction’, der får en decideret overhaling, når grafikken går fra 2D til 3D-baserede animationer i 4K. Derudover opdateres lyden til Dolby 7.1 Surround Sound.

Det interessante er dog, at du kan skifte mellem det originale og det nye udseende, hvis opdateringen ikke falder i god jord hos dig. Og så er der co-op for op til otte spillere, dog ikke lokalt.

Er du lidt ængstelig omkring den nye udgave, er den i gode hænder. Den udvikles hos Blizzards interne studie, Vicarious Visions, som senest stod bag den fremragende genoplivning af ‘Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’.

Inden udgivelsen kan du skrive dig op til en alpha-test på spillets hjemmeside.

‘Diablo II: Resurrected’ udkommer senere på året til PC, Xbox Series One/S/X, PlayStation 4 og 5 samt Nintendo Switch.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af