George R.R. Martin er tilbage: Lækket trailer fra rollespillet ‘Elden Ring’ sniger sig online

George R.R. Martin er tilbage: Lækket trailer fra rollespillet ‘Elden Ring’ sniger sig online
'Elden Ring'. (Foto: FromSoftware)

Imens vi venter på den næste sagnomspundne bog i ‘Game of Thrones’-serien fra George R.R. Martin, kan vi glæde os over, at han i det mindste har skrevet et spil færdig.

Forfatteren har nemlig stået bag manuskriptet til rollespillet ‘Elden Ring’, der udvikles i samarbejde med ‘Demon’s Souls’-skaber Hidetaka Miyazaki, og efter længere tids stilhed fra projektet, begynder det nu at røre på sig.

Desværre er det ikke med officielle udmeldinger omkring spillet, men derimod med en lækket trailer, der gør sin gang på sociale medier i elendige afskygninger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren kommer efter længere tids rygter om, at spillet muligvis stod overfor en større afsløring med en officiel trailer og måske endda en udgivelsesdato.

Siden da kunne Jeffrey Grub fra Venturebeat tilføje, at fans ikke skulle vente længe på nyt, hvilket spiljournalist Jason Schreier bakkede op om.

Det er første gang, at vi ser noget til ‘Elden Ring’, siden det blev annonceret tilbage i 2019. Flere har frygtet, at stilheden kunne tyde på, at spillet var droppet, men det lader det altså ikke til.

Spørgsmålet er nu, hvornår vi faktisk får mere at se til spillet. En lækket trailer kan ofte fremskyde planer, og man kan håbe, at det samme gør sig gældende i dette tilfælde.

Vi skal dog ikke forvente at se det ved Microsofts næste Xbox-event, som efter sigende løber af stablen i slutningen af marts – det har Xbox-chef Aaron Greenberg allerede skudt ned.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af