Månedens PlayStation Plus-spil byder på dyster kamp for overlevelse i pest-mareridt

Månedens PlayStation Plus-spil byder på dyster kamp for overlevelse i pest-mareridt
'A Plague Tale: Innocence'. (Foto: PR)

En ny måned betyder nye spil for alle medlemmer af PlayStation Plus, og selvom sommeren er over os, skrues der ikke ned i tempoet for juli.

PlayStation har netop annonceret, at månedens gratis spil består af ‘Call of Duty: Black Ops 4’, ‘WWE 2K Battlegrounds’ og ‘A Plague Tale: Innocence’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Call of Duty: Black Ops 4’ udkom oprindeligt i 2018 og byggede videre på seriens multiplayer (heriblandt den voldsomt populære zombie-udgave). Spillet kan hentes til PlayStation 4.

Er du til det mere fysiske aspekt med over the top-slagsmål, byder ‘WWE 2K Battlegrounds’ på wrestling både online og offline, hvor du kan tæske modstandere i én lang køre. Dette er ligeledes til PlayStation 4.

Månedens højdepunkt er dog ‘A Plague Tale: Innocence’, der får sin debut på PlayStation 5 (og dermed ikke kan hentes til andre konsoller).

Spillet er blevet opdateret med 4K-opløsning og andre tekniske forbedringer, der løfter en allerede imponerende historie om pestens udbrud i Europa op til et nyt niveau.

Alle tre spil er tilgængelige fra næste tirsdag, den 6. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af