Spilfans skal måske ikke sætte snuden alt for meget op efter mere ‘The Last of Us’

Spilfans skal måske ikke sætte snuden alt for meget op efter mere ‘The Last of Us’
Ellie og Joel. (Foto: PlayStation)

Du må nøjes med HBO-filmatiseringen af ‘The Last of Us’, hvis du har behov for at dulme trangen efter flere udspil i det brutale spilunivers.

Selvom serien, som lige nu tæller to udspil til PlayStation, har været en massiv succes, så er det ikke lig med et tredje kapitel fra spilstudiet Naughty Dog, som startede historien om Joel og Ellie.

Faktisk lader det til, at studiet, som også har stået bag den endnu mere succesfulde ‘Uncharted’-serie, går en ukendt fremtid i møde, der lige så vel kan resultere i et helt nyt spil som en fortsættelse.

»’Uncharted’ var en kæmpe succes – ‘Uncharted 4’ er et af vores bedst sælgende spil nogensinde – og med det spil satte vi vores sidste aftryk på seriens historie og sagde farvel til den. Nu skal vi videre. Det samme gælder ‘The Last of Us’, det er op til os, om vi vil fortsætte eller ej«, fortæller manusforfatter og instruktør Neil Druckmann i et interview med Buzzfeed:

Budskabet minder om et budskab i samme dur fra 2021, hvor Druckmann ligeledes understregede, at ‘The Last of Us Part III’ ikke allerede er en realitet.

Her fortalte han, at det hele kom an på, om de kunne finde den rigtige historie, og hvad studiet faktisk havde lyst til at kaste sig over – om det så var ‘The Last of Us’, en helt ny serie eller sågar en gammel franchise.

Ud over den postapokalyptiske dystopi og ‘Uncharted’-franchisen har Naughty Dogs også stået bag ikoniske PlayStation-serier som ‘Crash Bandicoot’ og ‘Jax & Daxter’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af