Amazon tager podcast-kampen op mod Spotify og Apple

Amazon tager podcast-kampen op mod Spotify og Apple
Et udvalg af podcasts hos Audible. (Foto: Audible)

Audible, der ejes af Amazon, er bedst kendt for at være en af de største platforme for lydbøger. Men de seneste måneder har de også skruet op for blusset, når det kommer til podcasts.

Nu kan de annoncere, at de har tilføjet et stort katalog af kendte podcasts, der skal ruste Audible til kampen om lytterne, skriver The Verge.

Alle de nye podcasts er gratis, så det kræver altså ikke et abonnement hos Audible for at kunne lytte til dem. Det ser derimod ud til blot at være et supplement, så du ikke behøver at bruge flere apps til dine podcast-behov.

Blandt de nye podcasts, som du fremover kan høre hos Audible, er ‘The American Life’ og ‘Conan O’Brien Needs a Friend’. Det nye katalog af podcasts består af eksisterende afsnit, som også er tilgængelige andre steder, så der er altså ikke tale om eksklusive aftaler.

Til gengæld har Amazon tidligere annonceret, at de arbejder sammen med flere podcast-selskaber, heriblandt Wondery, om netop eksklusive podcasts. Derudover kaster de sig også ud i narrative podcasts med skuespillere som Michael Caine, Alicia Silverstone og Josh Gad.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af