Instagram fejrer 10 år med nye funktioner og tiltag mod mobning

Instagram fejrer 10 år med nye funktioner og tiltag mod mobning

Instagram har fødselsdag, og hvilken bedre måde at fejre sig selv på end ved at opdatere appen med nye tilføjelser og tage kampen op mod mobning?

Den populære platform fejrer ti år, og derfor har de gang i lidt af en opdatering. I den lette ende af tiltag har de tilføjet nye ikoner, der burde falde i god jord hos alle dem, der gør en dyd ud af at farvesynkronisere deres hjemmeskærm.

Derudover er der comeback til det populære kort over Stories, hvor man kan se lokationer på sine tidligere Stories. Det visuelle arkiv er privat, så andre brugere ikke kan snage.

Brugere vil nu blive advaret ved upassende kommentarer.

Instagram opper desuden kampen mod mobning og svinske kommentarer på platformen som del af National Bullying Prevention Month i USA. Det første tiltag er et filter, der automatisk skjuler kommentarer, som ligner tidligere anmeldte kommentarer.

Det andet tiltag er derimod rettet mod brugere, som har tendens til at skrive de ubehagelige kommentarer. De vil fremover blive mødt af en besked, hvor de bliver spurgt, om de er sikre på, at de vil poste deres kommentar.

Denne funktion er allerede i brug hos Instagram, men den vil nu være mere aggressiv overfor brugere, der misbruger kommentarer. De vil samtidig modtage en advarsel om, at vedvarende brug af upassende kommentarer kan føre til sletning af deres profil.

De nye funktioner og tiltag vil blive rullet ud i den nærmeste tid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af