Kendall Jenner kan ikke finde ud af at skære en agurk – og internettet kan slet ikke få nok

Kendall Jenner kan ikke finde ud af at skære en agurk – og internettet kan slet ikke få nok
Kendall Jenner. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Det var et af de mere bizarre realityøjeblikke, da Kendall Jenner i ugens afsnit af ‘The Kardashians’ forsøgte at tilberede en snack til sig selv.

Kendall Jenner trådte ud i køkkennet, hvor hun forsøgte at skære en agurk – og øjeblikkeligt afslørede, at hun på ingen måde er hjemmevant i et køkken.

Klippet, hvor Kendall holder forkrampet om agurken, mens hun forsøger at skære den i skiver, er selvfølgelig gået viralt på de sociale medier. Og øjeblikket bliver ikke mindre sjovt af, at hendes mor, Kris Jenner, bliver ved med at spørge, om hun ikke skal tilkalde en kok.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kendall Jenner virker dog til at være opsat på at bevise, at hun godt kan gebærde sig i køkkennet, så hun fortsætter med sin noget alternative skærestil: »Jeg er bestemt ikke nogen god skærer, så lad være med at zoome ind på mig. Jeg er ikke professionel overhovedet«, siger hun blandt andet til kameraet.

Øjeblikket bliver af en twitter-bruger beskrevet som noget af det »mest smertefulde, jeg nogensinde har set«.

En anden twitter-bruger skriver: »Jeg er besat af Kendall Jenner, der forsøger at bevise, at hun ikke er en forkælet, rig pig ude af trit med virkeligheden ved at insistere på at lave sin egen snack og nærmest får sin skulder til at gå af led, mens hun forsøger at skære en agurk«.

Kendall Jenner lader dog også godt til selv at kunne se det morsomme i klippet. Hun retweetede en kommentar, der lød: »Kendall Jenner, der forsøger at skære en agurk, er det mest tragiske, jeg nogensinde har set«. Jenner skrev køligt på sin egen Twitter: »Tragisk!«

‘The Kardashians’ kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af