Logan Paul afslører, hvordan Dwayne Johnson smed ham på porten efter kontroversiel video

Logan Paul afslører, hvordan Dwayne Johnson smed ham på porten efter kontroversiel video
Dwayne Johnson. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Der var engang, hvor The Rock ikke havde noget imod at optræde i Logan Pauls selskab.

Det var lige indtil, YouTube-stjernen valgte at optage sig selv i en famøs selvmordsskov i Japan, hvor et lig, der godt nok blev sløret, dukkede op på skærmen og kastede youtuberen ud i karrierens største skandale.

I det seneste afsnit af podcasten True Geordie afslører Paul, at kontroversen fik The Rock til fuldstændig at trække sig fra alt, hvad de tidligere havde lavet sammen, skriver Dexerto.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge Paul blev han ringet op af sin publicist, som håndterede samme rolle for The Rock, og hun fortalte den unge stjerne, at skuespilleren ikke længere ville ham noget som helst at gøre med ham.

The Rock er notorisk kendt for at værne om sit familievenlige image, hvilket har gjort ham til en af Hollywoods mest profitable stjerner, og derfor blev Paul blev beordret til at fjerne samtlige videoer og billeder af de to.

I podcasten forklarer han dog, at han fuldt ud forstod beslutningen, for som han selv siger: »Jeg lavede en grotesk fejl«.

Paul tilføjede i samme ombæring, at The Rock for nogle måneder siden faktisk skrev til ham på Instagram ud af det blå, men at han ikke har svaret tilbage, fordi han ikke vidste, hvad han skulle sige.

The Rock, som ellers plejer at være rimelig åben omkring sit liv på sociale medier, har ikke kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af