Nej, Armie Hammer er ikke blevet ansat på hotel – advokat afviser rygter på Twitter

Nej, Armie Hammer er ikke blevet ansat på hotel – advokat afviser rygter på Twitter
Armie Hammer. (Foto: Lars Niki/Getty Images)

Armie Hammers karriere er kuldsejlet efter anklager om adskillige krænkelser, heriblandt voldtægt og kannibalistiske tendenser.

Derfor kunne man fristes til at tro, at der faktisk var hold i rygterne, da Twitter gik i selvsving over, at skuespilleren tilsyneladende havde fået job som portner på et hotel på Caymanøerne, for hvad skulle han ellers bruge sin tid på?

Nu bekræfter en af hans advokater, Andrew Brettler, dog overfor Variety, at det ikke er sandt.

Samtidig har en ansat ved det pågældende hotel efter sigende udtalt, at der blot er tale om en joke.

Under sin opvækst besøgte Hammer ofte øerne, hvor han også har boet under coronakrisen, og da han tilsyneladende er venner med nogle af de ansatte, som han besøger på arbejdspladsen.

Dette skulle efter sigende være baggrunden for den interne joke, da der blev lavet en flyer, som blev omdelt til nogle af værelserne, hvor han fremstod som gæsternes personlige portier.

Siden har TMZ fulgt op med flere vidner, der har set skuespilleren på hotellets område, hvor han åbenbart kommer og går, som det passer ham.

Men ifølge Variety er der altså ikke tale om et regulært arbejde, men nærmere tidsfordriv for skuespilleren, der er blevet smidt på porten af Hollywood.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af