MrBeast trumfer endelig PewDiePie på YouTube

MrBeast trumfer endelig PewDiePie på YouTube
MrBeast. (Foto: MrBeast/YouTube)

PewDiePie er ikke længere YouTubes mest populære personlighed.

Efter ti års hård kamp har MrBeast, hvis borgerlige navn er Jimmy Donaldson, nemlig fået flere følgere end svenske Felix Kjellberg.

Det afslører Dexerto på Twitter.

De to youtubere, som har et ganske godt forhold til hinanden, har ligget i konkurrence med hinanden i ti år, hvor Kjellberg længe var den ubestridte YouTube-konge.

Efter de begge ramte 111 millioner følgere har det dog kun været et spørgsmål om tid, før Donaldson kunne sejle forbi sin kollega, eftersom Kjellberg har skruet markant ned for sin aktivitet den seneste tid.

Donaldson har derimod været lige så aktiv, som han plejer, hvis ikke mere. Således har han haft stor succes med vanvittige videoer, der ofte har et filantropisk aspekt, og drømme om en ‘Squid Game’-lignende realityserie hos Netflix.

Selvom MrBeast nu er den mest fulgte person på YouTube, så er der stadig et godt stykke op til platformens ubestridte nummer et, nemlig det indiske musik- og filmnetværk T-Series, som har 229 millioner følgere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af