Buy or Die: J.W. Anderson og Larry Clarks ‘The Smell of Us’-fotobog

Buy or Die: J.W. Anderson og Larry Clarks ‘The Smell of Us’-fotobog

Filminstruktøren og fotografen Larry Clark, der stadig er bedst kendt for sin debutfilm ‘Kids’, er aktuel med en ny spillefilm med titlen ‘The Smell of Us’, der følger en gruppe unge i det parisiske skatermiljø.

Læs også: Se traileren til den nye Larry Clark-film

Filmen er endnu ikke indkøbt til dansk biografdistribution, men Clark løfter lidt af sløret for universet med en fotobog, der viser skuespillerne i de parisiske gader iført J.W. Andersons SS15-kollektion.

Engelske Anderson er på alles læber denne sæson, efter at han i december blev kåret som ‘Menswear Designer of the Year’ ved British Fashion Awards til trods for, at han ellers tidligere har fokuseret mest på womenswear.

Selv om vi ikke umiddelbart forbinder Anderson med skateboarding og forstadsmiljø, passer hans forårskollektion overraskende godt til Clarks’ rå og kolde udtryk.

Fotobogen er på 48 sider og kan købes hos Colette.

The-Smell-of-Us-Book-0-960x640

 

The-Smell-of-Us-Book-1-960x640

 

The-Smell-of-Us-Book-2-960x640

 

The-Smell-of-Us-Book-3-960x640

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af